Перманентна краса. Геть страхи!

  • 1 черв. 2016 09:38
  • 4070
    • Новина Перманентна краса. Геть страхи! Ранкове місто. Кропивницький

    Татуаж. Скільки розмов та суперечок ходить навколо цієї процедури. Одні стверджують, що татуаж – це боляче, шкідливо та немодно, інші – жити без нього не можуть і часто зловживають можливістю підкреслити красу, що, погодьтесь, теж не здорово. Сьогодні ми поговоримо про якісний татуаж, а також розвіємо кілька міфів відносно нього. А допоможе нам у цьому провідний кіровоградський спеціаліст з перманентного макіяжу та косметолог Світлана Богачова.

    Міф перший. Татуаж – це тату, яке робиться раз і назавжди.

    Категоричне ні. Звісно процес нанесення перманентного макіяжу дещо схожий з татуюванням, але є чимало відмінностей. Це і обладнання (перманентний макіяж можливо створити лише на спеціальному апараті, який за формою нагадує ручку з дуже тонкої голкою), і фарба, склад якої виключно натуральний. Цей фактор виключає ризик виникнення алергічних реакцій і провокує поступове розсмоктування барвника до повного зникнення (татуаж тримається від 1 до 4 років). Тоді як татуювання тьмяніє, змінює колір, але ніколи не зникає.

    Міф другий. Татуаж – це боляче та довго

    Процедура татуажу проводиться з анестезією, яка зводить до мінімума будь-які некомфортні відчуття. Процес триває від 30 хвилин до двух годин, в залежності від обсягу та зони нанесення. Головне перед походом до майстра татуажу не зловживати спиртним, кавою та медпрепаратами!

    Міф третій. Татуаж – це моветон та свідчення поганого смаку.

    Що ж, тут можна сперичатися довго, але все залежить від майстра та рівня його професіоналізму. Спеціаліст з перманентного макіяжу Світлана Богачова практикує татуаж більше десяти (!) років. За її плечима школа перманентого макіяжу (м.Київ), семінари та підвищення кваліфікації, які проходять мінімум тричі на рік. Зі слів майстра, за час її практики мода та вимоги до татуажу змінювалися не раз. Зараз, наприклад, в моді все справжнє, а тому татуаж має виглядати максимально натурально. Це стосується як колористики, так і форм. Якщо раніше, татуаж повіки обмежувався лише банальною стрілкою, то зараз у жінок є можливість зробити той ефект, який індивідуально підходить саме їм. Та ж ситуація і з татужем губ. За допомогою перманентного макіяжу можна прибрати асиметрію чи дадати об’єму, а чи зробити губи насиченого кольору. Головне, не зловживати можливістю та дослухатися до рекомендацій майстра.

    Міф четвертий. Татуаж - це дуже дорога процедура

    Звичайно, поняття «дорого» - дуже відносне. Так, перманентний макіяж - процедура дорожча, ніж епіляція та нарощування вій, але і значно складніша. Та й усе обладнання, яке використовується при перманентному макіяжі, коштує чимало, тому і якісний татуаж дешевим бути не може. З іншого боку, на хорошу декоративну косметику за той час, коли ви без татуажу, витрачається нітрохи не менше.

    В гонитві за низькою ціною, жінки нерідко звертаються до майстрів-початківців, які просто «набивають» руку на вашій красі. Чи готові ви до таких експериментів?

    Майстер татуажу Світлана Богачева намагаємося дотримуватися демократичних цін, а тому процедури в її салоні цілком доступні для більшості кіровоградок.

    Окрім татуажу, у салоні Світлани Богачової можливий цілий ряд високоякісних процедур, серед яких:

    -         професійний догляд за шкірою

    -         лікування проблемної шкіри

    -         чистка шкіри

    -         відбілююча терапія

    -         пілінг

    -         депіляція

    -         індивідуальний підбір професійних ліній косметики

    -         лазерна біоревіталізація

    -         лазерне видалення татуажу

    -         лазерне лікування судин і пігментації

    -         лазерний карбоновий пілінг

    Підводячи підсумки, можна відзначити, що татуаж зовсім не такий страшний, як багато хто вважає. До того ж, він здатний вирішити безліч проблем із зовнішністю без втручання пластичної хірургії і заощадити масу часу та сил, адже ваша краса буде з вами абсолютно всюди: і в басейні, і на морі, і після душу. Головне - вибрати майстра-професіонала, якому схочеться її довірити.