Культурне та цікаве дозвілля у Кіровограді

  • 29 трав. 2016 08:52
  • 1310
    • Новина Культурне та цікаве дозвілля у Кіровограді Ранкове місто. Кропивницький

    З 30 травня в обласній бібліотеці ім. Д. І. Чижевського розпочинається традиційна Програма літнього відпочинку для дітей «Бібліотека – острів фантазії і творчості». У цьому році програма цікава і оновлена, тож скористайтеся інформаційними послугами для організації дозвілля дітей в період діяльності літніх пришкільних майданчиків. Детально з інформаційними пропозиціями можна ознайомитися на нашому сайті http://library.kr.ua/novini/2015/lito2016.html та на сторінках бібліотеки в соціальних мережах. Запис для участі в Програму за телефоном (0522) 22-58-90

    1 червня – Міжнародний День захисту дітей. Це свято - одне з найстаріших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року. В Україні відзначається щорічно з 1998-го. Цей день – не тільки голосні та веселі свята для малечі, а й нагадування суспільству про необхідність поважати права дитини, що є необхідною умовою для формування справедливого, гуманного суціуму. В бібліотеці ім. Д. Чижевського у відділі обслуговування користувачів до Дня захисту дітей буде презентовано книжкову виставку ”Дитинство як соціально-психологічний феномен”. Також у цей день для дітей будуть організовані голосні читання книг, кіноперегляди, майстер-класи, ігри, конкурси, вікторини та багато інших цікавих заходів.

     Запрошуємо жителів міста до відділу рідкісних і цінних видань переглянути виставку рідкісних і цінних видань «Листівки». А також  - до відділу мистецтв насолодитися виставкою художньої кераміки Лариси Кулініч та студентів художньо-графічного відділення  мистецького факультету КДПУ ім. В. Винниченка «Теракота».

    Екскурсію по виставках можна замовити особисто у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д. І. Чижевського або за телефоном 22-58-90.

    Увага! З 1 червня бібліотека ім. Д. І. Чижевського преходить на літній графік роботи. Тож до 1 вересня ми працюємо: понеділок – п’ятниця з 10:00 до 19:00, субота з 10:00 до 18:00, вихідний день – неділя.

    ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ