Свято останнього дзвоника в гімназії-інтернаті — школі мистецтв (ФОТО)

  • 28 трав. 2016 10:55
  • 1728
    • Новина Свято останнього дзвоника в гімназії-інтернаті — школі мистецтв (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    27 травня вшколах України відзначили свято останнього дзвоника. В цей день на урочистий захід на честь цього свята до гімназії-інтернату — школи мистецтв був запрошений настоятель соборного храму Благовіщеня Пресвятої Богородиці протоієрей Євгеній Назаренко.

    Відкрив свято очільник Кіровоградської області Сергій Кузьменко, привітавши викладачів і випускників. Він урочисто заявив, що обласна державна адміністрація дарує гімназії інтерактивний комп’ютерний клас. Потім відбувся святковий концерт, де більшість музичних і хореографічних номерів підготували випускники гімназії. Вихованцями творчих колективів опікується народний артист України професор Анатолій Коротков та його команда.

    По закінченню концерту до мікрофону був запрошений отець Євгеній Назаренко, який благословив дітей і випускників на подальше навчання, закликав до «вірності Господу Богу, Святій Православній Церкві йукраїнському народові,побажав Божої помочі в навчанні, миру в серцях і колективі, миру у нашій державі. Щоб здобутки приносили користь суспільству і Батьківщині, і тоді Божа благодать прибуватиме з тими,хто продовжує навчання у гімназії, так і з тими, хто випускається у доросле життя».

    На завершення всім присутнім – вчителям, випускникам, учням, батькам і почесним гостям протоієрей Євгеній подав благословення кропленням святою водою.