На Кіровоградщині поліцейські викрили неповнолітнього у скоєнні низки крадіжок та угонів

  • 24 трав. 2016 15:11
  • 1230
    • Новина На Кіровоградщині поліцейські викрили неповнолітнього у скоєнні низки крадіжок та угонів Ранкове місто. Кропивницький

    17-річний олександрієць заробляв собі на життя, обкрадаючи місцевих жителів. На рахунку зловмисника більше 5 фактів кримінальних правопорушень. За вчинене йому може загрожувати до п’яти років позбавлення волі.

    До Олександрійського відділу поліції від громадян надійшли заяви про злочини. Кілька місцевих жителів позбулися велосипеда, мобільного телефону, акумулятора з транспортного засобу, а двоє потерпілих – навіть автомобілів.

    «Як встановили працівники поліції, крадіжки та угони були справою рук однієї людини. Зловмисником виявився неповнолітній житель районного центру. Речові докази частково вилучено та направлено на дослідження», - повідомив начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак.

    Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, триває. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - до 5 років позбавлення волі.

    Правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших подібних злочинів на території міста.

    За матеріалами Олександрійського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області