Кіровоградські пенітенціарії прийняли практикантів з Харкова

  • 24 трав. 2016 15:55
  • 1025
    • Новина Кіровоградські пенітенціарії прийняли практикантів з Харкова Ранкове місто. Кропивницький

    Учора відбулась зустріч керівництва управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області з студентами 5-го курсу факультету підготовки кадрів для ДПтС України (№9) Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого з питань організації та проходження стажування.

    Заступник начальника Управління підполковник внутрішньої служби Наталія Рогожко довела до відома специфіку установ виконання покарань в яких безпосередньо проходитимуть стажування студенти, побажала плідної реалізації теоретичних надбань на конкретних практичних прикладах, а також наголосила на безумовному виконанні обов’язків та  дотриманні вимог чинного законодавства, в тому числі – антикорупційного.

    Начальник Управління полковник внутрішньої служби Валерій Поліщук поцікавився у студентів чи є наразі питання з місцем проживання відносно проходження стажування, а також наголосив, що керівництвом установ безумовно буде створено належні умови для його успішного проведення.

    Також Валерій Анатолійович зосередив увагу студентів, щоб останні зарекомендували себе лише з позитивної сторони, не порушуючи дисципліни й сумлінно виконувати поставлені завдання.

     

    Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області