Духовна підтримка засуджених Кіровоградської виправної колонії

  • 24 трав. 2016 12:57
  • 843
    • Новина Духовна підтримка засуджених Кіровоградської виправної колонії Ранкове місто. Кропивницький

    Важливою складовою кожної особистості є її духовність. Тому Кіровоградська виправна колонія № 6 постійно співпрацює з різними громадськими та релігійними організаціями.

    Так, 21 травня 2016 року, священнослужителі Християнської Церкви Повного Євангелія „Слово Пробудження» завітали до установи із власним концертом, щоб через спів та розповіді про власні долі доторкнутися до душі кожного засудженого, пробудити в них найкращі емоції та ще раз нагадати про християнські цінності. Ніжний та мелодійний жіночий голос нікого не залишив байдужим. Протягом всього концерту у клубі установи з’являлися все нові і нові обличчя. У перервах між піснями представники церкви, на прикладі власного життя розповідали, як віра в Бога змінила їхнє життя, адже багато хто з них в «минулому житті» були також далеко не праведниками.

    Як повідомляють у відділі СВПР Кіровоградської виправної колонії № 6, метою заходу було донести до засуджених важливу істину, що змінити власне життя може кожен, варто тільки до цього сильно прагнути. Звісно цей шлях не з легких, але ж в житті нічого не дається просто так.

     

     

    Наприкінці заходу гості побажали засудженим Божої благодаті, а засуджені, у свою чергу, подякували за чудово проведений день.