Контроль навантаження - якісні показники

  • 6 трав. 2016 15:29
  • 678
    • Новина Контроль навантаження - якісні показники Ранкове місто. Кропивницький

    Наприкінці минулого року в якості експерименту працівники регіональної філії ПАТ УЗ «Одеська залізниця» встановили систему контролю за навантаженням та розвантаженням на станції Одеса-Товарна. За півроку роботи сучасне відеообладнання на навантажувально-розвантажувальних майданчикам зуміло себе зарекомендувати з позитивного боку.

    Завдяки встановленому відеоспостереженню комерційні працівники станції та служби комерційного господарства та маркетингу можуть в режимі «онлайн» контролювати весь виробничий процес, включно час подачі та прибирання вагонів, тривалість вантажних операцій та, найголовніше, їх фактичне завершення. Адже саме контроль за наданням повідомлення про закінчення вантажних операцій було слабким місцем в роботі з клієнтами, які іноді проводили додаткове зважування вагонів, що надавало можливість отримували послуги залізниці за занижену вартість.

    Відтепер відеоспостереження в багатьох випадках допомагає упорядкувати роботу клієнтів з залізничниками по частині вантажних операцій та нарахуванню необхідних платежів. Більш того, воно надає можливість контролювати правильність розміщення вантажу у вагоні та якість очищення вагонів після вивантаження.

    У подальшому одеські залізничники планують встановити системи контролю на інших станціях філії. Наразі власникам під’їзної колії пропонується взяти участь в облаштуванні системами відеоспостереження навантажувально-розвантажувальних майданчиків на їх території.  

     

    Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»