На Кіровоградщині вшанували переможців у Другій Світовій війні

  • 6 трав. 2016 14:30
  • 600
    • Новина На Кіровоградщині вшанували переможців у Другій Світовій війні Ранкове місто. Кропивницький

    8 травня у всьому світі відзначають День пам’яті та примирення, присвячений пам’яті жертв Другої Світової війни. З минулого року разом з усім світом його відзначає і  Україна.

    Саме тому, 4 травня для засуджених, які перебувають на обліку Олександрійського МРВ КВІ, на базі Олександрійської міської центральної бібліотеки імені О.С. Пушкіна був проведений захід до Дня пам’яті та примирення.

    Захід проводився з метою формування ціннісного ставлення  до суспільства і держави, що виявляється в таких якостях, як патріотизм, національна свідомість, самосвідомість, політична культура, гордості за приналежність до українського народу, а також вшанування тих, хто загинув у другій світовій війні, рятуючи людство від нацизму, поліг, здобуваючи мир у світі, наших героїв, що загинули в зоні АТО, борців за Незалежність України, Героїв Небесної сотні та тих, хто подолавши воєнне лихоліття, живе поруч з нами.

    Сьогодні  ми згадаємо та вшануємо пам’ять про всіх убієнних в ті роки людей-жителів планети Земля, всіх хто загинув у зоні АТО в наші дні. Війна - неповага один до одного, ворожнеча та гординя призводять до жахливих наслідків, через які може постраждати весь світ. Ніколи не можна про це забувати. Ми маємо бути толерантними один до одного і намагатися вирішувати всі питання мирним шляхом.

    Ірина Бірко