Знайомство з дорослим життям

  • 6 трав. 2016 12:29
  • 930
    • Новина Знайомство з дорослим життям Ранкове місто. Кропивницький

    Днями, до «Дня відкритих дверей» відбулася зустріч учнів Новомиргородської ЗОШ №3 з працівниками районного центру соціальної служби для сім’ї дітей та молоді, служби у справах дітей Новомиргородської райдержадміністрації, районного відділу кримінально-виконавчої інспекції.

    Під час проведення заходу персонал вищевказаних служб доніс до учнів інформацію про свою діяльність, та застеріг неповнолітніх від вчинення адміністративних правопорушень та злочинів.

    Працівники РЦСССДМ та ССД надали присутнім листівки з корисною інформацією, та пояснили різні цікаві ситуації, враховуючи юний та вразливий підлітковий вік, в яких необхідно учням приймати правильні рішення.    

    Представником КВІ було доведено інформацію про стан злочинності серед неповнолітніх та профілактичні заходи, спрямовані на запобігання вчиненню злочинів.

    Після ознайомлення учнів з діяльністю служб та відвідання робочих приміщень, було організовано перегляд фотовиставки, присвяченої землякам-героям, які беруть участь у антитерористичний операції, ризикуючи своїм життям, здоров’ям ради мирного неба над нашими головами.

    Спільні заходи РЦСССДМ, ССД, КВІ та інших служб позитивно впливають на поведінку школярів, а також допомагають вберегти дітей від проступків, які тягнуть за собою адміністративну або кримінальну відповідальність.

     Учні отримали  масу приємних вражень від наданої працівниками служб корисної інформації.

     

    Сергій Зарудній