Культурне дозвілля для кіровоградців у бібліотеці

  • 30 квіт. 2016 12:49
  • 752
    • Новина Культурне дозвілля для кіровоградців у бібліотеці Ранкове місто. Кропивницький
    Шановні користувачі обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського, щиро вітаємо вас з чудовим весняним святом  - Великоднем! Зичимо щастя, здоров’я, весняного тепла і натхнення! Хай великодні свята принесуть Вам і Вашим близьким радість та задоволенн, хай панує мир, злагода та добробут у Ваших оселях! Повідомляємо, що бібліотека працює щодня з 10.00 до 19.00, 1,2 травня - вихідні.
    Насамперед повідомляємо про нові бібліотечні послуги, які можуть отримати жителі міста та області. В інформаційно-бібліографічному відділі (ІІ поверх) вам допоможуть знайти необхідні законодавчі документи; допомогти в реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні; надіслати в ВАТ «Кіровоградгаз» повідомлення про показники лічильника газу; роздрукують бланки платіжних квитанцій для сплати за послуги водопостачання та водовідведення та багато інших. Послуги для користувачів бібліотеки надаються безкоштовно!
    Невдовзі ми відзначатимемо День Перемоги Запрошуємо переглянути виставки до 71-ї річниці від Дня Перемоги, які нещодавно відкрилися і працюють у бібліотеці:  у відділі читальних залів працює книжкова виставка «Пам'ять серця»; у відділі абонемента відкритий перегляд  - ”Мужність і відвага крізь покоління”. З 3 до 12 травня бібліотека проводить  інтернет-акцію «Будьмо ближчими». Акція спрямована на те, щоб ветерани та діти війни мали змогу безкоштовно поспілкуватися з рідними, друзями, використовуючи Skype-технології. Всі бажаючі літні люди можуть безкоштовно скористатися запропонованою послугою!
     
    Запрошуємо жителів міста до відділу  краєзнавства Кіровоградської обласної універсальної  бібліотеки ім. Д.Чижевського переглянути виставку творчих робоіт художниці Надії Мовчан «Коли в душі цвіте весна». А у  відділі мистецтв насолодитися творчою виставкою майстра клаптикового шиття (печворку) Людмили Кривенко «Подих весни» та виставкою абстрактного живопису художника-аматора Олега Рудого «Кольори сучасності». Екскурсію по виставкам можна замовити особисто у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д. І. Чижевського або за телефоном 22-58-90.  
    ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ