СПЕЦПРОЕКТ САЙТУ: 30+ або Хочу вміти все

  • 22 лют. 2016 21:56
  • 1388
    • Новина СПЕЦПРОЕКТ САЙТУ: 30+ або Хочу вміти все Ранкове місто. Кропивницький
     

    Раніше, я дуже часто сперечалася з друзями стосовно жіночих "кухонних" обов'язків. Розмови про нашу кармічну прив'язаність до плити та підгузків, мене обурювали і підпалювали в моїх очах майже сатанинський вогонь ненависті до оппонента. З часом я трохи вгамувала свої емоції. Та й сімейне життя внесло свої корективи (трирічний декрет ще нікого з жінок не зробив фемісткою до мозга кісток). З гонорової ледащиці я потихеньку стала перетворюватися на 80-кілограмову королеву "дерев'янних" пляцків. Чому дерев'янних? А Бог його знає, чому вони в мене такі виходили. Може рецепт. Чи з руками щось... Головне, що мої домашні вдячно уплітали ці "шедеври", щедро осипаючи мене компліментами. Біднятка!

    Кулінарію я так і не полюбила, але час від часу стала ловити себе на думці, що жінка і кухня - гармонічні поняття. Взнати новий салат і здивувати ним гостей - приємно, а поділитися рецептом смачної страви, що похизуватися новими туфлями. 

    Але остаточно збагнути, що кухня - це зовсім не кузня інквізиторських тортур, я змогла тільки зараз. В 30 років. Гадаю, краще пізно, ніж ніколи)

    Ну що, боятися вовка - в ліс не ходити. Спеціальний проект "30+ або Хочу вміти все", який, нагадаю, стартував з курсу "Макіяж для себе", зараз продовжує свою роботу! Цього разу я буду боротися зі своєю кухонною фобією. А допомагати мені в цьому буде Тетяна Тимофеєва та її просто потрясний курс із сироваріння. Так-так! Шукати легхих шляхів в кулінарії? Неа, не чули! Якщо вже щось і вивчати - то щось дійсно вражаюче. Моцарела, пармезан, тільзітер, гауда, камамбер, брі... Техніки, пропорції, витримки, зберігання...

    Вітаю себе і вас, мої любі друзі, частина друга проекту урочисто відкрита на курсі сироваріння з Тетяною Тимофеєвою! Далі буде...

    Альона Семко