В Олександрівці перевірили виправний центр

  • 14 лют. 2016 08:27
  • 874
    • Новина В Олександрівці перевірили виправний центр Ранкове місто. Кропивницький

    11 лютого 2016 року відповідно до рішення розширеної наради керівництва управління ДПтС України в Кіровоградській області було проведено позапланову комплексну інспекторську перевірку діяльності  Олександрівськоговиправногоцентру(№104).

    Перевірку було проведено під головуванням заступника начальника управління підполковникавнутрішньої служби Андрія Коваленка. До складу комісії входили начальники всіх відділів та служб управління області.

    Комісія від Управління здійснила перевірку усунення недоліків та виконання раніше поставлених завдань підпорядкованим службам та відділам, загальну перевірку стану справ, виконання законодавчих та інших нормативно - правових актів з усіх напрямків службової діяльності.

    У рамках перевірки керівництво облуправління у супроводі начальника установи підполковника внутрішньої служби Ігоря Мулявки та начальників служб виправного центру здійснили обхід комунально - побутових та виробничих об’єктів. Оглянули будівлі, відділення СПС, їдальню, лазне - пральний комплекс, діяльність підсобних господарств та сільськогосподарського  відділення у с. Ясинуватка.

    По закінченню контрольної перевірки, персонал управління та установи підбили підсумки проведеного заходу, під час якого начальниками служб надано оцінку стану справ за напрямками діяльності, вказано на недоліки та шляхи їх виправлення. Разом з тим, надано методичні рекомендації співробітникам установи щодо вдосконалення їх службової діяльності, професійної підготовки та зміцнення виконавчої дисципліни.

     

     

    Марина Сінчук