«Інгосстрах» - партнер ПриватБанку - страхує АТО-вців

  • 13 лют. 2016 08:01
  • 638
    • Новина «Інгосстрах» - партнер ПриватБанку - страхує АТО-вців Ранкове місто. Кропивницький

    Один із найбільших операторів українського ринку страхування та парнер ПриватБанку компанія «Інгосстрах» за період АТО виплатила понад 12 млн грн страхового відшкодування за договорами страхування від нещасного випадку «Захист на кожен день» учасникам АТО. Як повідомили в компанії, за рахунок страховки виплату отримали понад 2 тисячі бійців.

    «Ми сьогодні в Україні одна з небагатьох страхових компаній, що оформлює договори страхування від нещасного випадку нашим бійцям, – зазначає директор «Інгосстрах» Олександр Осадчий. – Війна для страхового ринку – це форс-мажор. Але наша принципова громадянська позиція – забезпечити за рахунок послуг страхування можливість додаткового захисту воїнів, які отримали поранення або травми на фронті».

    Страхова компанія «Інгосстрах» входить у десятку провідних страхових компаній за рейтингом українського Forbs. У щорічному рейтингу найбільш надійних страховиків компанія «Інгосстрах» посіла 7-е місце. З початку 2015 року абоненти СК «Інгосстрах» оформили понад 1,1 млн договорів страхування від нещасних випадків на загальну суму 217 млн грн, а всього СК здійснює страховий захист більше ніж 2 млн жителів України.

    У цілому в минулому році обсяги виплат за страхуванням від нещасних випадків становили 76 млн грн. Середня виплата – 2 155 грн при щомісячному платежі за страховку від 10 грн.

     Анжела Дзінзюра