Кіровоградцям пропонують взуватися у розстрочку

  • 12 лют. 2016 10:59
  • 967
    • Новина Кіровоградцям пропонують взуватися у розстрочку Ранкове місто. Кропивницький

     

    Магазин “Браво Мода”, що у самому центрі міста - по вул. В.Перспективній,40(у ТЦ Барва), та ПриватБанк допоможуть кіровоградцям стати вишуканимимодниками.

    Приємний сюрприз чекає на кіровоградських поціновувачів стильного,сучасного та якісного взуття.  Відтепер купувати вищукане та повсякденне,дитяче, чоловіче та жіноче взуття можна на виплат - у три платежі, безвідсотків та прихованих оплат. Крім того, кожен клієнт ще й  отримаєприємний Бонус у розмірі 1% від вартості покупки на свій бонусний рахунок.

    “Програми ПриватБанку “Оплата частинами”  та “Миттєварозстрочка”впевненозавойовує прибічників врегіоні, - розповідає Наталія Ніколаєнко, керівник Направлення “Оплатачастинами” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. -  Вжебільше 3000 підприємствторгівельно-сервісноїмережі області стали нашими партнерами та приєднались до цих унікальнихсервісів".

    Відтепер власники карток ПриватБанку, можуть дефілювати у якісному,сучасному, стильному взутті, не переймаючись його  вартістю. Клієнтимагазину “Браво Мода”можуть купити навіть не одну пару і оплачувати їхчастинами, не переплачуючи при цьому ні копійки.

    Послуга оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіманеобхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесеннявсіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Щоб дізнатисяпро доступну суму на купівлі на виплат, клієнту достатньо надіслати SMS наномер 10060 із текстом Сhast або на власній сторінці в Приват24.

    “Ми  робимо лише перші кроки в партнерстві з ПриватБанком, що стосуєтьсясервісів “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка”, - розповідає ВікторіяКозюкова, власниця магазину “Браво Мода”. - Та результати вже радують.Маємо можливість пропонувати свій товар на виплат, не ризикуючи не отриматикошти. А ще, ці сервіси дають нам змогу збільшити кількість клієнтів татоварообіг, відповідно”.

    Сьогодні до сервісу «Оплата частинами» підключено найбільші українськімережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та іншихтоварів. Серед них Comfу, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло» і інші. Досервісу «Оплата частинами» підключено більше 30 тис підприємствторгівельно-сервісної мережі України.

     

     Анжела Дзінзюра