Віл-позитивні діти отримали подарунки

  • 12 лют. 2016 08:39
  • 812
    • Новина Віл-позитивні діти отримали подарунки Ранкове місто. Кропивницький

     

    П’ятдесят ВІЛ-позитивних дітей з Кіровоградщини отримали подарунки у рамках проекту «Мрії здійснюються» Фонду Олени Пінчук «АнтиСНІД».

    Кіровоградська мережа ЛЖВ поштою отримала 21 подарунок. Від добрих людей було перераховано 27 700 гривень, за які придбали 29 подарунків, серед яких - іграшки, ролики, шкільні сумки та канцелярське приладдя, планшет, письмовий стіл, спортивний куточок, одяг, взуття, санки.

    - З 2011 року наша організація є партнером Фонду Олени Пінчук «АнтиСНІД». Ми виступаємо посередниками між благодійниками, які допомагають здійснити мрії, та дітьми, які з нетерпінням чекають подарунків. Усе ж таки у нас є чарівники, які здійснюють мрії ВІЛ-позитивних дітей. Приємно бачити радісні очі дітей та чути слова вдячності від їхніх батьків за нашу спільну роботу в здійснені мрій наших маленьких українців. Від дітей та їх батьків хочу висловити  вдячність небайдужим людям, які приєдналися до проекту  Фонду Олени Пінчук «АнтиСНІД», за  ідею створити для дітей свято, - коментує координатор проекту «Мрії здійснюються» в Кіровоградському регіоні Юлія Чабанюк.

     

    Прес-служба Кіровоградського обласного відділення

    Всеукраїнської благодійної організації

    «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ»