Опанувати емоції вчать засуджених на Кіровоградщині

  • 11 лют. 2016 16:52
  • 796
    • Новина Опанувати емоції вчать засуджених на Кіровоградщині Ранкове місто. Кропивницький

     

    У рамках спільної соціально - виховної діяльності між відділом освіти райдержадміністрації та Новомиргородським районним відділом кримінально – виконавчої інспекції, 09 лютого 2016 року для осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, було проведено психологічне консультування.

    Метою  зазначеного заходу є удосконалення форм і методів профілактичної роботи із засудженими. Також була проведена превентивна робота в аспекті запобігання скоєння повторних злочинів та профілактики правопорушень, опанування засудженими навичок контролю власного емоційного стану.

     Присутні взяли участь у психологічному занятті: „Як подолати агресію”, яке було підготовлене та проведене методистом районного методичного кабінету відділу освіти Марією Мікель, яка відповідає за координацію діяльності психологічної служби навчальних закладів району.

    Поряд з цим, учасники консультування прослухали інформаційне повідомлення  „Що таке асертивна поведінка”, долучилися до моделювання різних психологічних ситуацій „Створи себе сам”, „Дістанся вершини”.

         

    Євгеній Балакін