Екс-соліст ТНМК вже цієї п'ятниці їде на обстеження.

  • 11 лют. 2016 14:55
  • 939
    • Новина Екс-соліст ТНМК вже цієї п'ятниці їде на обстеження. Ранкове місто. Кропивницький

     

    Завдяки підтримці небайдужих відомий музикант Едуард Приступа (Діля), в якого діагностували рак,  зібрав необхідну суму для коштовного лікування закордоном.

    Про це пише http://tsn.ua/glamur/vdalosya-ukrayinci-dopomogli-dili-zibrati-neobhidnu-sumu-dlya-likuvannya-588526.html«ТСН».

    На власній сторінці у соцмережі співак опублікував звернення із вдячністю за допомогу та зауважив, що вже 12-го лютого вирушає до Ізраїлю.

    Крім того, Діля попросив передати зібрані кошти від двох запланованих благодійних концертів на потреби онкохворих дітей.

    "Я знаю, що мої друзі-музиканти вирішили завтра провести у Києві благодійний концерт на мою підтримку. А в суботу у Черкасах! Я дуже сподіваюсь, що він відбудеться, і ви прийдете послухати ту класну музику, яка там буде звучати, але зібрані кошти я б хотів щоб були перераховані на рахунок дитячого онкоцентру "Краб". Там багато дітей, які потребують допомоги, як і я. Але вони не мають такої потужної армії друзів і небайдужих людей, як у мене. Дякую вам всім ще раз!" - закликав музикант допомогти малюкам через фонд.

    Приступа дуже вдячний кожному, хто відгукнувся на його прохання про допомогу.

     "Я дуже зворушений тією небайдужістю, підтримкою, дзвінками, смс, імейлами, які я отримав у ці декілька днів. Від родичів, друзів, знайомих, незнайомих, волонтерів, лікарів. Цей список безкінечний. Я молюся за кожного з вас, за кожного. Таке не забувається ніколи. Головне: необхідна сума для мого першого етапу лікування зібрана! Сподіваюсь, що другого етапу не знадобиться і я повернусь живий, здоровий і радісний до дому. Я знаю, що у мене безліч друзів і я завжди можу звернутись про допомогу, але сподіваюсь, цього не станеться, а навпаки, я Вам буду допомагати! У п'ятницю лечу на обстеження і лікування до Ізраілю", - порадував прихильників артист.