Корисне дозвілля в Кіровограді

  • 6 лют. 2016 11:38
  • 945
    • Новина Корисне дозвілля в Кіровограді Ранкове місто. Кропивницький
    Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує 8 – 14 лютого. 
                14 лютого весь християнський світ відзначає День святого Валентина - покровителя всіх закоханих. Це найромантичніше свято, коли всі зізнаються один одному в любові і дарують валентинки своїм коханим та обов’язково якісь солодощі у формі серця: торт, цукерки, печиво, тістечка, шоколад. Про кохання написано багато. Коли це почуття з’являється, серце завмирає, душа тремтить, а слова ллються самі собою, хочеться писати вірші і оспівувати свою любов. Запрошуємо більше дізнатися про це свято і його історію з книжкових виставок: «І погляд Ваш мені любов’ю диха» (відділ читальних залів),  «Через віки – з любов’ю» (відділ міського абонемента) та «Руками створена краса» (відділ документів з економічних, технічних та природничих наук);
                10 лютого о 15.00 у кіноклубі «Екран»відбудеться показ фільму «Тато, мама, моя служниця і я/ Papa, maman, la bonne et moi», режисера Жан-Поль Ле Шануа.
    Довгі роки ранок в будинку, на пагорбі - десь на околиці Парижа завжди починався однаково. Головний герой, син Робер, ріс, дорослішав, став вище свого тата ростом і навіть влаштувався повіреним у відомого адвоката. Правда, в один звичайний зимовий день у житті Робера відбулися великі зміни. Молодий гульвіса несподівано втратив роботу і познайомився з чарівною дівчиною Катрин - прийомною матір'ю  чудової дитини. І багато чого стало змінюватися в квартирі дружної родини Робера.
    Інтелігентні мама і тато не відразу змогли погодитися з незвичайним вибором сина - взяти в дружини «жінку з дитиною». І тільки справжня душевна чуйність, притаманна героям, допоможе їм зрозуміти один одного. Сім'ї, яка тепер буде щаслива в будинку на пагорбі ще довгі роки, і ранок буде починатися однаково - з взаємної ніжності та  трепетної любові ... Запрошуємо до перегляду;
    Бажаєте вільно спілкуватися англійською – приходьте до бібліотеки, у відділ документів іноземними мовами. Запрошуємо усіх кіровоградців щодня, крім вихідних, о 17.00 відвідати безкоштовний клуб розмовної англійської мови.
    Нагадуємо, триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійності та передавати книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.
    ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ