Cпецпроект сайту: Повний візаж. Пурпурові вітрила

  • 1 лют. 2016 21:40
  • 2046
    • Новина Cпецпроект сайту: Повний візаж. Пурпурові вітрила Ранкове місто. Кропивницький
     
    Я сьогодні лірична. Може це і не зовсім моє звичне амплуа, але приємно все-таки бути такою...мрійливо-невагомою. Десь чула дуже приємну річ про жіночу мову, мовляв, вона здатна повертати до життя, гоїти рани, дарувати надію і вселяти віру у чоловіків. Спокійна, розмірена і гідна жіноча мова. Впевненна, що і образ коханої жінки не раз рятував життя, піднімав з колін, витягував з капканів буття не одного чоловіка. Ви уявляєте, яка мегатонна місія покладена на наші тендітні жіночі плечі? Ми мусимо не підвести! 
    ...закрутила, так закрутила) А все тому, що другим практичним уроком на курсі "Макіяжу для себе" в школі краси  "BeauBS" був класичний жіночий образ усіх віків та народів - стрілки та червоні уста. Жіночніше не буває. Раніше мені здавалося, що немає нічого простішого, ніж черкнути стрілку над повікою та нафарбувати яскраво губи, але виявилося, що і в цьому макіяжі є кілька секретів. 
    Антоніна Іванова, яка вже третій урок поспіль вчить мене виходити за рамки звичного ритуалу нанесення косметики, цього разу довірила мені вести процес майже самостійно. Все таки суть цього курсу навчити фарбуватися власноруч, без допомоги та порад. 
    Але якщо з тонуванням та маскуванням я більш-меньш справилася, то стрілку, виявляється, робити не так вже й просто. Я навіть схему малювала) Та й про тіні не потрібно забувати, адже виглядає тоді ця стрілочка на повіці дуже самотньо. З губами теж не все так просто. Для дійсно "бетонного" нанесення, коли не хочеться залишати свій яскравий відбиток на чашці від чаю чи бокалі з-під еее.. кави, потрібен олівець та зверхстійка помада. 
     
    Що ж, результат нашої роботи мені сподобався. Макіяж пройшов випробування легким сніжком, навіженим вітром, який постійно норовив нагодувати мене власним же волоссям, довгими "обіймашками-цьомочками" з сином та, навіть, (от тільки, Тоня, не читайте цього) півторагодинною дрімотою під улюблений серіал. І як таке можливо. Ну не диво, а?
    Ось що у мене вийшло на другому практичному занятті. 
     
      
      
     
    Наостанок, чомусь захотілося згадати романтичну історію про пурпурові вітрила. Головна героїня Олександра Ґріна справжня мрійниця, яка була на усі 100% впевненна, що диво має місце і у повсякденному сірому житті. Зовсім не важливо хто ти, скільки ти заробляєш, самотній ти чи маєш велику гамірну родину, тобі 18 чи 45 років, овен ти чи водолій - якщо твоє серце і розум готові прийняти або дарувати диво, ти однозначно будеш щасливою людиною. Сьогодні дивом для мене стали банальні, як на перший погляд, речі - макіяж зі стрілками та червоними губами. Але хто сказав, що диво має бути чимось НАДзвичайним? Дивуйтеся і дивуйте...