Cпецпроект сайту: Повний візаж. Перемога оливки

  • 31 січ. 2016 10:44
  • 2284
    • Новина Cпецпроект сайту: Повний візаж. Перемога оливки Ранкове місто. Кропивницький

    Мабуть, немає нічого приємнішого, ніж перехід від теорії до практики. Це властиво абсолютно усілякому виду діяльності. Пам'ятаєте, як сидячи за студентською лавою, вам нестримно хотілося "рванути в бій"? Працювати, заробляти СВОЇ гроші, нести світло науки в маси... Звісно, після універів-училищ ми немало розчаровувалися, опускали руки і мріяли знову опинитися за тою безтурботною студентською лавою. АЛЕ, практика, яка б вона сувора не була насправді, дає в рази більше ефекту, ніж теорія. Як не крути! 

    Курс "Макіяж для себе" передбачує один теоретичний урок та чотири практичних заняття. Теоретичний ми з вами вже пройшли, час діяти. Перший практичний урок в школі краси "BeauBS" почався з...оливки. Я чомусь вирішила, що мені страшенно не підходить оливковий. Мені здавалося, що цей колір робить страшні речі - старить, надає обличчю хворобливого вигляду і ще бозна-що. Вибач, оливка, надалі буду обачніша з висновками) Мій beauty-гуру Тоня Іванова наполягла використати саме цей відтінок, як основний у моєму повсякденному макіяжі. Я трохи сумнівалася (секунди дві-три), але була настільки вражена величезною горою косметики та інструментів, що хотілося якнайскоріше почати процес.  Вся косметика, якою я користувалася в школі краси "BeauBS", виключно професійна: кісточки для макіяжу "Barocco", косметика брендів Make-up Atelier Paris, Graftobian, Maq Pro і так далі-далі-далі.

    І, щоб ви розуміли, це не примха, бо саме від якості і змісту цих інструментів краси залежить кінцевий результат - ваш макіяж. 

    Дівчатка, якщо вам заманеться повторити макіяж після майстра в домашніх умовах, на власних інструментах і матеріалах, прислухайтеся до моєї поради: не робіть це при живих істотах. Пробувала, знаю. Тіні, напівтіні, бліки, виконані за допомогою ейвонів-оріфлеймів, роблять з доволі симпатичної людини як мінімум кошачого демона. Принаймні так здалося моїй кішці, яку я години дві діставала з-під дивану, продемонструвавши їй першій свої домашні каляки-маляки. Поступово і впевненно поповнюйте свою нову косметичку дійсно правильними інструментами, якісною косметикою, якщо вже заманулося стати обізнаною в сфері макіяжу. А як ви хотіли?!

    Оливка... Виявилося, що до оливки на віках треба зробити ще як мінімум 224 процеси на обличчі. Цікаві, майже медитаційні, процеси. О, точно! Процес макіяжу під наглядом профі схожий на медитацію - спокійна розмірена атмосфера, гарна музика, ніжні дотики кісточок до обличчя, приємне тепло по тілу від смачного чаю і свого виду у дзеркалі. На цьому уроці я навчилася контурувати обличчя, робити акценти, маскувати мінуси на шкірі (вони є у кожного, бе-бе-бе), ставити правильний рум'янець і віртуозно наносити різні слої тіней так, щоб у результаті вийшла приємна і мила оливка, яка доречі, дуже мені до лиця. Відтінок мого кольоротипу, як сказала візажист Тоня Іванова. Я їй схильна вірити.

    Ось кілька фото, як доказ, що я теж працюю) Далі буде ще цікавіше, на другому практичному занятті будемо вчитися робити сексі-макіяж.

    Вступ