Cпецпроект сайту: 30+ або Хочу вміти ВСЕ

  • 29 січ. 2016 13:51
  • 1897
    • Новина Cпецпроект сайту: 30+ або Хочу вміти ВСЕ Ранкове місто. Кропивницький

     

    Часто доводиться чути, що кіровоградці, м’яко кажучи, не дуже закохані в своє місто. Прикро таке чути, чесно. «Діра», «Мухосранск», «Провінція»... Запитання у мене до таких персон – чого сидите тоді тут? Не подобається  - арівідерчі! Любіть Києви-Дніпропетровськи-Харькови. А ми вже тут якось і без вас розберемося...

    А я живу в Кірику! В милому і рідному Кірику. І не тому, що у мене мало амбіцій чи я боюсь великих міст... Просто мені і тут є чим займатися. І цим я буду ділитися з вами, мої любі кіровоградці. Спробую на власному досвіді нові професії, курси, кухні... Ой багато задумів, але все по-порядку!

    1 січня 2016 року зранку (десь о 15.00) я прокинулась з чітким планом навчитися гарно фарбуватися. Відбиток макіяжу на подушці (кошмар любого beauty-майстра), мене розвеселив і насторожив. Це що, я так виглядаю? Моя іспанська мегапудра  саме так лежить на обличчі? Що за неподобство? Щось потрібно міняти...

    І ось я тут. На порозі школи краси «BeauBS» мене зустрічаєТоня Іванова. Усміхнена, активна, «немножко беременна». Вона і буде моїм першим провідником у світ нових знань. Я у неї навчатимусь гарно фарбуватися. Перший урок – теоретичний, а тому я з улюбленим блокнотом. Давно я не була ученицею. Відчуття дивні і захоплюючі. Ви знали, що люди є різних кольоротипів? Я, наприклад, такого не чула і мені стало дуже приємно бути дівчиною-осінню. Дівчина-осінь) Звучить, ага? Я взнала, які кольори мені до лиця, а яких треба боятися, як чорту ладана. Взнала, що професійна пудра прозора. Не кольорова! Уявіть. А якщо ваше обличчя переживає не найкращі часи (синяки, набряки, прищики), то є чудодійні засоби, які їх замаскують на раз-два. А ще кісточки... У професійного візажиста їх багато і вони схожі на крила янголів. Свою косметичку, яку я з гордістю принесла в школу краси «BeauBS», хотілося якнайшвидше сховати подалі від людських очей, бажано десь на дно баку для сміття.

    Сказати, що я взнала багато нового – не сказати нічого. Потім, вже вдома, коли я намагалася розповісти своїм домашнім про різницю між кісточкою для брів та кісточкою-«бочечкою», активно розмахуючи руками в повітрі, я зрозуміла – як це чудово мати нове захоплення. Я рекламіст до мозга кісток. При своїй жахливій пам’яті єдине, що я здатна пригадати – це логотипи компаній, бренди і рекламні макети, які виходили в наших виданнях «Утренний город» і «Первая городская газета» рік тому. Рекламі зраджувати я не стану. Хрест на животику рудим фломастером! Але на курсі у Тоні Іванової мені так сподобалось, що ну. Її рекомендації, як тату, раз і назавжди. Тут відчуваєш, що ти в першу чергу дівчинка, а не «робоча сила», «двигун прогресу», «розв’язувач надскладних завдань» чи ще там хтось. Тут ти вчишся бути природньою та жіночною...Далі буде. Слідкуйте за новинами сайту.

    Семко Альона