26 жовтня – у кіровоградців вибір майбутнього

  • 23 жовт. 2014 12:44
  • 1652
    • Новина 26 жовтня – у кіровоградців вибір майбутнього Ранкове місто. Кропивницький

    26 жовтня – день вибору. Ми обиратимемо, яким напрямом йти далі – європейським шляхом чи дорогою, яка поверне нас в минуле. Ми обиратимемо політиків, яким довіримо долю країни, долю наших дітей та майбутнє. Вибір потрібно зробити відповідально. Не можна допустити депутатів, які вже просякнуті корупцією та безчинством, на чиїх руках кров загиблих на Майдані та Донбасі, депутатів, які своїми діями підтримували режим Януковича, які не мають морального права бути навіть кандидатами.  До парламенту необхідно обрати депутатів з незаплямованою репутацією, людей, які своїми вчинками вже довели, що гідні представляти інтереси мільйонів українців. Це мають бути професіонали, управлінці-практики, а найголовніше – ці люди мають бути патріотами своєї країни. Такі політики зібрані в єдину політичну силу – в «НАРОДНИЙ ФРОНТ». В її списку немає жодного регіонала чи комуніста, тут зібралися лише справжні патріоти -  досвідчені політики-управлінці та військові командири.

    Це єдина політична сила, яка сформувала спеціальний партійний орган – військову раду. До неї увійшли командири військових підрозділів, які брали участь в АТО. До військової ради увійшов і кандидат в народні депутати по 103 виборчому округу – полковник, командир 3-го окремого полку спеціального призначення Віталій Пікулін. Він, разом із іншими побратимами, готовий отриманий досвід на Донбасі застосувати як практик на вищому законодавчому рівні, зробити реальні та конструктивні зміни в структурі сектору безпеки та оборони, підвищити престиж військової служби та  посилити соціальний захист тих, хто нині захищає Вітчизну.

    Захищати країну треба не лише на зовнішньому, а і на внутрішньому фронтах. На жаль, Революція Гідності не змінила свідомість більшості політиків, вони, як і раніше, проводять брудну передвиборчу агітацію. Підкуп, чорний піар, використання адміністративного ресурсу та тиску на виборців – не повний список тих методів за якими кандидати намагаються прорватися до Парламенту. Задумайтесь, якщо вони зараз використовують такі нечесні методи боротьби, то на що від них очікувати у стінах Верховної Ради?! Вони й надалі затягуватимуть ярмо на шиях українців думаючи лише про збагачення своїх сімей. Вони вже вводять в оману кожного, агітуючи голосувати за свої політичні сили, які не можуть запропонувати жодного фахівця-управлінця, який може працювати в уряді на посаді прем’єр-міністра. Ці вибори - вибори прем’єр-міністра. Лідера, який зможе об’єднати українську націю, який зможе забезпечити стабільність та провести реформи. Єдиним таким кандидатом нині є Арсеній Яценюк. Він вже довів, що може працювати в кризових умовах, а тому гідний й надалі вести уряд до переформатування країни. Системні реформи, які уряд вже почав впроваджувати, боротьба з корупцією, створення привабливого інвестиційного клімату, співпраця з міжнародними організаціями і, найголовніше, політична боротьба з агресором – Росією – це не останні досягнення прем’єр-міністра. Йому вдалося втримати економіку, не допустити дефолту, забезпечити фінансування армії в умовах війни, спростити дозвільну систему, розробити новий податковий кодекс. Арсеній Яценюк – лідер, який не лише говорить та обіцяє, а підтверджує свої слова вчинками. Жодна інша політична сила не має лідера, який міг би в теперішніх умовах очолити уряд, забезпечити стабільність та провести реформи. Хто ще окрім Яценюка  має унікальний для країни управлінський досвід, який дає можливість ефективно керувати урядом?! Політична партія «НАРОДНИЙ ФРОНТ» чи не єдина політична сила, яка прямо та відверто говорить про те, що має кандидатуру на посаду Прем’єр-міністра України. Про це щодня розповідає кіровоградська команда,  кандидати у  народні депутати: Олена Шевченко, округ № 99, у виборчому бюлетені під номером 13; Євген Соловчук, округ № 101, у виборчому бюлетені під номером 13; Сергій Лібега, округ №102, у виборчому бюлетені під номером 17; Віталій Пікулін, округ № 103, у виборчому бюлетені номер 10   та  керівник Кіровоградського  обласного штабу «Народного фронту» Олександр Горбунов.

    Ми робимо перші кроки на шляху до Європи. За 23 роки незалежності країна опинилася в найскрутнішій ситуації, але завдяки роботі Арсенія Яценюка уряд все ж підписав Угоду про асоціацію між Україною та ЄС. Усі цивілізовані країни, які зараз процвітають, пережили   «час затягування поясів» і саме тому дуже важливо зробити правильний вибір і не змарнувати  свій голос. Ми зараз як ніколи маємо бути прагматичними. Ми не маємо права втратити шансу на європейське майбутнє, завойованого неймовірно дорогою ціною.

    26 жовтня кожен із нас пройде іспит. Кожен зможе провести люстрацію депутатів через свій голос. Голосувати за людей, які колись були членами Партії регіонів та підтримували політику Януковича, тих, хто голосував за «диктаторські» закони 16 січня, хто привів країну до краху, до війни чи голосувати за політиків, які пропонують реальні кроки до європейського майбутнього? Давайте обирати уряд професіоналів, які пройшли найважчі етапи і мають досвід – уряд Яценюка!

             «НАРОДНИЙ ФРОНТ» - Політична партія, яка готова взяти на себе відповідальність за кожного українця, партія, яка готова до співпраці з іншими демократичними силами, аби подолати агресію з боку сусідньої держави та зробити Україну успішною, сильною, європейською державою. Це сильна команда для складних часів.